Det der med at blogge

Måske er det bare urealistisk for mig. Jeg har svært ved at se hvornår jeg skulle finde tid til det. Og ja, man kan jo tage sig tid! Jeg er meget rig på tid. Sådan er det. Man kan vælge mellem tid eller penge. Jeg valgte tid.

Alligevel er det svært at finde det rette tidspunkt. Nogle gange har jeg lidt tid hjemme før jeg skal hente barn i dagplejen, som i dag. Men det giver bare ikke mening for mig at sidde og skrive i stedet for at være sammen med mit barn.

Om aftenen vil jeg hellere sove. Ja, jeg er typen der går i seng mellem kl. 20 og 21. Og hvis jeg en sjælden gang (to gange om året) skulle stå op igen efter putning, så tror jeg min mand ville blive ked af at jeg bare sad bag en skærm, når vi nu aldrig snakker sammen..

Mommy-bloggers, hvordan gør I det?!

Konklusionen bliver, at jeg må skrive på mine læsedage, mandag og onsdag. Så må vi se om det bliver til noget. Om jeg kan være i den her virkelighed. Blog-verdenen er nemlig en form for meta-virkelighed, meget konstrueret. Men der er altså også en anden virkelighed, som kalder derude. Og det er den, jeg gerne vil øve mig i at leve i. For det er jeg ikke specielt god til.

Wish me luck!

 

En rigtig jyde

Eftersom jeg netop har betalt det årlige gebyr for domænet her, er jeg nødt til at genoplive bloggen.  Man skal jo have noget for pengene!

Jeg ved ikke om det er en særlig jydeting,  men jeg hader virkelig at smide penge ud af vinduet. Eller efter en københavnsk cafébrunch,  som efterlader min mave rungende af sult. Sulten fylder en del, det må være et livstegn.

Glæd jer, det bliver vildt.