Ikke så indviklet

Jeg sidder endnu engang med en sovende baby ovenpå mig. Det er hyggeligt. Vi havde en vild Sankt Hans aften i går nede ved åen med fri bar og pølsevogn sammen med madklubben. Vi var ude til kl. 23, crazy shit, og føler virkelig jeg har tømmermænd i dag (nej, jeg drak kun en appelsinvand). Vild ungdom. Apropos ungdom, det er jo studentertid, og i dag var der en studentervogn på besøg her hos en af naboerne. Valde er meget fascineret af det, så vi stod og kiggede på dem lidt tid. Er jeg misundelig på deres ungdommelige spændstighed og euforiske humør? Nej, kun lidt. For 8 år siden var jeg der selv. 8 år!! Og hvad har jeg lavet siden da? Ikke meget fornuftigt. Det mest fornuftige var at poppe to børn. Om det er fornuftigt eller ej, kan man så diskutere. Men altså, det er jo det staten vil have! Har jeg lyst til at opleve det igen? Naarh. Jeg vil gerne give lidt for at få lov til at opleve en enkelt aften som ung student, men at skulle gennemleve hele min ungdom igen, det magter jeg godt nok ikke. Så når jeg ser på dem er jeg ret glad for at det ikke er mig, der skal igennem alt det der identitetskrise-uddannelsesvalg-halløj. Men det skal jeg jo så nok igen, efter som jeg har identitetskrise ret ofte. Dog ikke på samme måde, for nu er jeg jo moren.. det er den jeg er. I hvert fald i dag. Nå, i dag har vi lavet ingenting. Eva sov meget skønt og herligt i nat, hun faldt i søvn i barnevognen før vi gik hjem, vågnede kl. 00 og igen kl. 5. Kl. 6 ville hun op, så det gjorde vi. Gik i seng igen kl. 7 og sov til kl. 9. Men alligevel var jeg træt. Efter Valdes middagslur gik jeg og børnene en tur ned til åen. Det er egentligt utroligt hvor kort en distance man kan tilbagelægge på en time. Totalt svampetrip. Hver eneste lille snegl skulle kigges på, damer og hunde skulle snakkes med, han var sågar ude at køre minicrosser på skødet af en dame. Og der skal samles en masse sten, som skal kastes i vandet. På vej hjem opgav han pludselig at gå, og lagde sig ned på jorden, og da jeg ikke magtede at bære ham, lod jeg ham ligge og gik et godt stykke væk. Folk kiggede ret så underligt på mig. En spurgte endda: er det din der ligger der? Jep, det er det. Det endte med jeg måtte bære ham et stykke af vejen hjem, selvom min krop straffer mig for at have gjort rent i går. Så kan den lære det. Hjem kom vi, og fik spist mad og børn i bad, trods skrig og skrål, og nu kl. 22 er der endelig ro. Jeg sidder og ser en serie der hedder “Kampen for tilværelsen” på HBO, jeg elsker norske serier! Det jeg ville fortælle var, at jeg trækker alt mit brokkeri tilbage med hensyn til barnevognsbrug eller mangel på samme, for jeg er faktisk blevet ret glad for det vikleri der! Det er ikke så indviklet alligevel. Det giver en fantastisk følelse af frihed, og baby er så glad for det. Jeg skulle nok bare lige vænne mig til det. Det hjælper også lidt på glæden, at min krop nu endelig ikke gør ondt mere når jeg går rundt. Men det der med at slyngebørn aldrig græder, den holder ikke. Indtil nu er Eva nærmest blevet båret mere end Valde nogensinde er gennem hele sit liv, og hun har også grædt mere, tror jeg. Valde sov altid i sin barnevogn og i egen vugge, og han græd nærmest ikke. Så drop statistikkerne og accepter nuet. Eller noget. Hun græder en del, synes jeg, men for det meste er det fordi hun er overtræt. Det kan ikke rigtigt ryste mig, for jeg tænker det er meget naturligt, og forsøger ikke at finde alle mulige årsager til det. Nogle gange græder babyer altså bare. Heldigvis er det til at holde ud. Nå ja, i dag har vi fået en ny vikle, en didytai, som er en slags hybrid mellem en bæresele og en vikle. Den skulle være nemmere at tage på, men er til gengæld heller ikke ligeså komfortabel. Dog alligevel bedre end en bæresele. I morgen er dagens projekt at komme i kirke. Held og lykke.

Kunne ikke finde et studenterbillede, men her er jeg til vores gallafest, ung og autonom og hader verden!

136 thoughts on “Ikke så indviklet”

 1. This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-botnet captcha.
  Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
  Yandex, VKontakte, Captcha Com – and over 8.4 million other types!

  You read this – it means it works! 😉
  Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

  Check YouTube video “XEvil ReCaptcha2”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *