Downsizing #2 – Legetøj

Det er altid nemmere at rydde ud i andres ting end sine egne – så er det jo godt man har børn! Andet trin i min declutter-challenge (ja, det er et ord), blev at rydde ud i Valdes legetøj og bamser. Det gør jeg egentligt løbende, og noget var allerede blevet foræret væk til genbrug eller Mission julegave (et koncept i vores kirke, hvor folk donerer legetøj og tøj, som folk kan komme og hente gratis og give deres børn i julegave). Men nu fik jeg endelig fjernet alle de små ting, som irriterer mig. Alle mulige små dimser og dutter, som ikke rigtigt hører til nogle steder, og derfor gjorde det svært at rydde op. Samt de ting, han ikke bruger. Han har generelt ikke mega meget legetøj, så han bruger faktisk det hele. Og så fik jeg omorganiseret, så hans lego kom i en større kasse, hvor det hele kunne være, så det er nemmere at rydde op. Babylegetøjet er kommet op fra kælderen og har fået sin egen kasse (flere ting= dårlig downsizing). Så ja, måske ikke downsizing, da der ikke er markant færre ting nu, men i hvert fald ret god decluttering. Bamserne bruger han næsten aldrig, så han vil ikke savne dem. Vi har beholdt dem, han bruger jævnligt, eller som har affektionsværdi, fx de første to han fik, da han blev født. Før var jeg tit træt og deprimeret, men så downsizede jeg, nu har jeg det meget bedre! (måske)

 

Alt det her ryger til genbrug
Det minimalistiske legehjørne
Legetøjet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *