Barselsroen

Kender I det, når man snakker med pensionister, der selv synes de har en travl hverdag? Nu hvor jeg er på barsel, forstår jeg hvad de mener. Nogle (naive) mennesker tror måske det er én lang ferie, det er det ikke. Men så har man da i det mindste en blank kalender i 10-12 måneder? Heller ikke. Det kunne man i teorien have haft, men samfundets effektivitetstyranni opmuntrer os til hele tiden at klemme flere aftaler ind. Og hvorfor? Bare fordi. Nå, men som I nok ved valgte jeg efter lidt tid at gøre oprør mod det, og i stedet sidde herhjemme og lave ingenting, hvilket var svært at gennemføre, men godt.

Den 12. november havde jeg været på barsel i 7 måneder, og det er først nu jeg kan sige, at jeg føler der er faldet ro over hverdagen. Det er først nu jeg har haft så meget luft i kalenderen, at jeg rent faktisk har haft overskud og tid til at gøre andet end bare at overleve og forsøge at bekæmpe det værste rod. Faktisk har jeg for nyligt haft tre uger, hvor jeg ingen aftaler havde, og bare lod det hele stå til og levede af forårsruller. Det var dejligt!

Men bedst som jeg troede, at nu skulle jeg endelig få den hverdag, jeg altid har været stresset over at mangle, så valgte jeg at ryste posen. Og netop som min rodløse sjæl endelig har fundet et sted at føle sig hjemme, river jeg det hele op med rode. Ak ja, jeg er åbenbart uforbederlig…

96 thoughts on “Barselsroen”

 1. This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any anti-botnet CAPTCHA’s.
  Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
  Yandex, VKontakte, Captcha Com – and over 8.4 million other types!

  You read this – it means it works! 😉
  Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

  Check YouTube video “XEvil ReCaptcha2”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *