Du kan gøre lige hvad du vil, intet pres

Når Valde engang om mange år er et forvirret ungt menneske, og spørger mig: “Hvad skal man gøre med sit liv?”
– så vil svaret falde prompte:

“Man skal elske Gud og sin næste. Og købe en masse ting, så vi kan få gang i væksten.
Og få en ordentlig lang uddannelse, men man skal også huske at få børn tidligt, og man skal blive i Danmark og arbejde og ikke købe øl i tyskland og man skal være klogere end Kina og tyndere end USA, man skal aldrig blive som sine forældre, men det blir man alligevel, og så kan man sidde foran tv2 og se bonde søger brud, mens man trøstespiser nougat med en ske og drikker slotsøl, men ikke fra tyskland, og så døde man allugevel tom og ulykkelig, men i det mindste fik vi gang i økonomien – eller hvad?
Er det for meget at forlange?”

One thought on “Du kan gøre lige hvad du vil, intet pres”

  1. Hi there this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *