Nyt år – nyt hår

For præcis et år siden, lavede jeg et tilbageblik på 2014, som var et meget begivenhedsrigt år. Jeg blev gift, fik et barn, og havde to store oplevelser med Gud. Nytårsforsætter havde jeg vist ikke nogle af..

2015 har været de grå hverdages år. Tiden er gået med at være på barsel, passe barn, terapi og ægteskab, drikke masser af kaffe og spise store mængder chokolade. En lille smule netflix har også sneget sig ind.

Familien Skov i Berlin
Familien Skov i Berlin

Det vildeste der skete var nok vores lille tur til Berlin i april. Her fik jeg et flip af en art, og kunne ikke tænke klart i 3 dage. Jeg havde virkelig forventet at kunne slappe af – på en rejse med en 5 måneders ammebaby, som stadig kunne finde på at vågne hver 3. time om natten – jeg kunne godt tro om igen! Man kan vist godt kalde det årets fiasko, og der går noget tid, før jeg vil vove mig ud på en rejse med en baby igen.

Stemningsbillede fra Sverige
Stemningsbillede fra Sverige

Årets bedste oplevelse – foruden at se Valdemar Neo være med til “Store Valdemars” 90 års-fødselsdag – var vores sommerferie i Sverige. Det var modsat Berlin, helt vildt afslappende og dejligt med en ferie uden planer, selvom det næsten var lidt for varmt. Det var dejligt at bo midt ude i skoven og leve primitivt et par dage. Vi var også sammen med en masse dejlige mennesker, for hele kollefamilien var samlet. Valdemar virkede til at nyde at være i skoven, og bare få lov til at møve rundt på jorden og blive beskidt. Jeg tror det er en af de eneste ferier, hvor jeg virkelig har formået at slappe af med at lave ingenting. Det er jo en kunst i sig selv.

IMG_5375

Jeg har ikke de store planer for 2016 endnu – ud over at flytte i vores egen lejlighed, det glæder jeg mig til!

Jeg har mange potentielle nytårsforsætter:

Spise mere Leifmad (mindre sukker, mindre olie) – begynde at løbe – styrketræne – tale pænere – spise mere varieret – lave mere spændende madpakker – lave spændende spreads – forberede mig mere til timerne – blive et nyt og bedre menneske – bede mere til Gud – gå mere i kirke – rode mindre – ikke kigge på min telefon hele tiden – blogge mere – afinstallere min fb+instagram-app – drikke mindre kaffe – spille mere orgel – lave madplan – være sødere ved min mand

Men mest af alt:

Godt nytår!

 

3 thoughts on “Nyt år – nyt hår”

  1. An attention-grabbing dialogue is value comment. I feel that it is best to write more on this matter, it might not be a taboo subject but typically people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *