Mandag

Vi har haft en af den slags nætter, men bare har, når man har et ammebarn. Hvor han ligger med brystet i munden stort set hele tiden, så det er svært for mig at ligge i en komfortabel stilling. Og når han så endelig slipper, og jeg lægger mig lidt væk, vågner han ved den mindste bevægelse, og tager fat igen.

Forud for natten havde han ligget og ammer i over 2 timer, hvorefter han vågnede kl 21 og var meget frisk. Så jeg er nok ikke den eneste, der er træt idag, eftersom vi først kom i seng kl. 23. God start på hverdagen!

Heldigvis har jeg fri idag, men jeg nyder det ikke. Jeg trænger virkelig til “noget at rive i”. Valde har en halv dag i dagplejen, så han stille og roligt kan vænne sig til at være der igen, efter næsten tre ugers ferie.
Jeg ved ikke helt hvor jeg skal gøre af mig selv. Det er underligt at være væk fra ham efter at have været sammen konstant hele ferien (og ammet mega meget). Ved ikke hvad jeg skal stille op med al den fritid.

Der er ikke blevet lagt læseplan op for denne uge, så jeg har lidt svært ved at forberede mig til skolen. Vi skal nok alligevel ikke lave meget andet end at spise kage i morgen, typisk. Det er da meget hyggeligt, men jeg er træt af hygge! Jeg har virkelig et seriøst behov for at have et projekt, jeg kan gå op i. Gerne noget, hvor man kan se fremskridt. Jeg kunne begynde at træne! Løbe noget energi af. Det er sikkert sundt, men det er bare ikke nok.. 

2 thoughts on “Mandag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *