Grunden til jeg ikke savner barsel

Alt går så langsomt, fordi det er besværligt at komme rundt! Tag eksempelvis dagen i dag.
Jeg vælger at tage Valde med ud i byen, så far kan få lidt alenetid og slappe af.

Mål:
– ind på skolen for at trække opgave
– hente en ting fra dba på Frb.
– købe ost i Astrid och Aporna
– hente nogle bøger på Biblioteket i Valby

Ok, måske lettere ambitiøst!

Vi tager 1A til Valby og skifter til 4A. På vejen taber Valde sutteflasken, så toppen går i stykker. Da en dame stiger på bussen og beder chaufføren sige til når vi kommer til Vejlands Allé, studser jeg lidt. Men det er først da jeg kan se skiltet METRO (butikken), ved jeg den er gal.. Jeg har taget bussen i den forkerte retning.

Nå, tilbage samme vej. Jeg får trukket opgave og sætter næsen mod Falkoner Allé. Valde er lettere utilfreds. Han er meget tæt på at falde i søvn, men det er svært uden mælk. Så efter at have hentet tingen fra dba, går vi i Kvickly for at købe en sutteflaske.

En ny ble skal der også til. Så vi må op på første sal og låne toilettet. Den ødelagte sutteflaske har jeg placeret i siden af rygsækken, da det kun er den øverste del der er ødelagt, så mælken kan genbruges.
Rygsækken smider jeg på gulvet, da jeg skal finde en ny ble, og vupti, mælk ud over hele gulvet.

Jeg er meget irriteret, og sveder som sædvanligt utroligt meget (har jo 80 lag tøj på).

Vi får købt en ny havremælk og går videre. Valde er utilfreds, gider ikke sove. Spiser en smoothie. Drikker lidt mælk. Græder. Er så tæt på at lave en Gaya (stå foroverbøjet og amme barnet, der stadig ligger i klapvognen) på Falkoner Allé, men jeg magter ikke lige at stå med røven til alle mennesker. Desuden ser det lidt ud som om man er ved at kvæle sit barn. Der var engang en mand i Fælledparken, der kiggede meget mærkeligt, og stoppede op for at spørge om vi var ok.

Jeg er sulten. Meget sulten, som altid. Livet som ammende kvinde. Men kan ikke rigtigt finde noget mad. Gider heller ikke. Vil bare hjem hurtigst muligt. Vi når i Astrid och Aporna. Mission fuldført. Biblioteket må vente.

Nu skal vi hjem. Metro til Flintholm, tog til Vigerslev Allé, så 1A igen. Op og ned med elevatorer.

ARGH!

Jeg magter ikke mere. Det går op for mig, at jeg slet slet ikke savner min barsel. Man bliver altså lidt sindssyg af at alt skal tage så lang tid.

Men det er jo nok ikke kun pga. Valde. Det er nok kombinationen af at have en baby og være mega distræt og uorganiseret (og Lassefar ligeså). Ikke smart!

Det må vi altså arbejde på inden næste barn.. og tålmodigheden!

Fotografi den 15-01-16 kl. 14.19

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *