En ode til Gud Fader den almægtige

Gud er overalt. over-fuckin-alt. man kan se Gud i alt. han er også der hvor man mindst venter det. Gud er mange andre steder end i kirken. hvordan har man nogensinde fået den idé at han skulle være inde i en kirke? hvordan fik man nogensinde den idé at omtale en bygning som kirken? Gud er stor, større end religion, større end ord. Hans kraft gennemtrænger alt, det er selve livets kraft. Alt hvad nogen nogensinde har omtalt som Det Guddommelige, det ER Gud. Jeg synes vi lutheranere er en smule fucked up, når vi mener at Gud er i ordet. Ordet som læses op i kirken. ORDET. ja, det er klart, ordet er et vidnesbyrd om Guds karakter og gerninger. men ordet blev kød i blandt os. KØD. og det er det stadig. Men man må huske på at Gud eksisterede længe før ordet, før bibelen. Han er SELVE LIVET. og vi er en del af det liv. Gud HAR velsignet os. Det var det allerførste han gjorde mod mennesket. Vi er allerede velsignede i kraft af at vi har evner til at skabe. Man behøver ikke en præst eller en kirke for at blive velsignet af Gud. tror I Gud har skabt religion? tror I han har skabt nogle små kasser, man kunne putte ham ind i? Gud er så stor og mægtig, man kan ikke undgå Gud, for det er selve livet. Gud er så grande, magnum, Gud er så mega omni! fuck religion og kirker og præster, ja sorry my dutch, vi ER kirken, vi ER præsterne, vi ER velsignet fra starten af. TILLYKKE! nå ja, og så er der jo lige det der med synden.. Den tager vi en anden dag.

One thought on “En ode til Gud Fader den almægtige”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *