En (typisk) dag i mit liv

Det obligatoriske indlæg for en ægte blogger!

Tirsdag

6.00 vågner. Lasse er stået op. Mandag og tirsdag møder han kl. 7. Valde rører på sig. Ligger i sengen og ammer.

6.23 jeg får sneget mig ud af soveværelset. Lasse har bagt boller og lavet kaffe. God mand!!

6.23-7.20 sidder og nyder en stille stund. Som indehaver af en kristen blog, synes jeg at jeg burde have en form for organiseret bøn hver dag. Men i stedet går jeg efter at få lidt stilhed i løbet af dagen, hvor jeg laver ingenting. Det kan nogke gange være bøn og meditation, men jeg har ingen slavisk bibellæsning eller lignende. Bruger også lidt tid på at drikke kaffe, pakke tasker og tjekke diverse sociale medier. Måske hører jeg radio, men tjekker aldrig nyheder på nettet. Lytter altid til radio24syv om morgenen.

7.20 vækker barnet. Han er B-menneske! Mit mål var at være ude af døren 7.30, men kunne ikke nænne at vække ham.

7.30 Valde får mad (havregrød med æble og kanel) og tøj på.

7.55 vi er klar til at hoppe på cyklen. Men jeg kommer i tanke om, at barnevognen står herhjemme efter mini-ferien og fridag mandag, og den skal han jo have med. Så vi går hen til dagplejen. Med barnevogn i den ene hånd og cyklen i den anden.

8.24 Valde er afleveret og jeg cykler mod stationen

8.33 i toget. Sidder med min telefon. En ven skriver og inviterer til folkekøkken om aftenen. Noget jeg godt kunne finde på at tage til, da vi boede i byen, men nu bor vi lidt for langt væk. I en lang periode tog jeg bare Valde under armen og slæbte ham med til ting, også en hverdagsaften. Men lige for tiden har jeg ikke rigtigt lysten til det, og jeg tror også han har brug for ro. Det var meget nemmere, da han var mindre.

9.15 på skolen, kun 5 min. for sent. Dagens undervisning handler om innovation

11.45 frokostpause. Vi spiser frokost udenfor på de dejlige grønne arealer, der er på vores skole. Spiser en karryret fra aftenen før. Snakken falder på dette program, som en fra klassen medvirker i. Jeg har meget svært ved at forstå, hvorfor hun ønsker at ændre på sig selv, og stiller lidt for mange spørgsmål (typisk). Jeg fortæller også, at jeg jo en kort overgang selv har været en del af “Det lesbiske miljø”, og på meget kort tid får jeg fortalt mine klassekammerater lidt for mange detaljer om min fortid. Typisk, jeg kan bare ikke holde min mund! Hele klassen ved efterhånden alt om mit underliv, sexliv og alverdens underlige ting. Det er blandt andet på grund af dette, at jeg gerne vil øve mig i at være personlig (ikke privat!) her på bloggen.

12.35 tilbage fra pausen lidt for sent pga. snak. Dette emne har virkelig provokeret mig. Bruger resten af timen på at forbande kristendommen langt væk, samtidigt med jeg er forvirret over en masse ting, da jeg jo elsker Gud, så jeg hører ikke rigtigt efter.

14.00 vi har fri

15.00 er hjemme. Spiser en sunlolly mens jeg venter på Valde vågner. Sætter måske en vask over.

15.50 henter Valde på cykel. Han har haft en god dag. Er meget glad for at være tilbage hos sin dagplejer efter en uge i gæstedagpleje.

16.00 hjemme. Far er kommet hjem i mellemtiden. Kan egentligt ikke huske hvad vi fordrev tiden med. Vi så det sidste kvarter vi manglede af et afsnit Krøniken. Det er sjældent vi når at se et afsnit af noget som helst i et stræk. De voksne drikker danskvand, Valde spiser en (øko!) sodavandsis.

17.20 jeg går i Aldi for at købe ind. Målet er deres nye veganske burgerbøffer. Der er desværre udsolgt, så det må blive til tofuburger. Shopper lidt amok. Egentligt har vi aftalt, at det er Lasse der skal stå for indkøb, men det sker ikke. Det er utroligt hvor meget man får for 400 kr i Aldi. Vi plejer ikke at handle ind der, men det kan nok godt betale sig, og de har efterhånden fået en del øko-varer.

18.00 Hithouse med Jørgen de Mylius på P5! Hver dag, næsten.

18.20 vi spiser burger og pommes, mums!

"Aldi-burgeren"
“Aldi-burgeren”

19.00 oprydning og fri leg, evt. lidt tv (vi har ikke tv, men streamer)

Ca. Kl 20 Valde puttes. Det tager tid og kræver tålmodighed. Tror jeg som et eksperimemt placerede ham i tremmesengen og forsøgte at forklare ham, at han skulle sove der, så far og mor kan lave en baby. Det holdt 5 minutter. Over i vores seng.
Han kravler rundt, vi læser lidt bog, synger sange, ser nogle videoer på Youtube på telefonen (Blops godnatsang er det nye hit). Valde gider generelt ikke se tegnefilm, men elsker Min søsters børn, Far til fire og Kender du typen! Han må være mit barn.

21.30 Valde finder endelig ro efter at jeg har svoret det obligatoriske “Jeg stopper med at amme, fra i morgen skal han altså sove i din egen seng!” Fordi han seriøst bruger mit bryst som legetøj. Men når han endelig falder i søvn i vores seng, er det så hyggeligt, at jeg ikke kan nænne at vænne ham fra det (Ja, jeg er blød!) Nogle gange lægger vi ham over i tremmesengen når han er faldet o søvn. Efter et par timer vågner han og vil ammes.

Hvis jeg ikke falder i søvn samtidigt med barnet, ligger jeg gerne med min telefon, mens Lasse rydder op eller ordner noget i stuen.

22.00 godnat. Vi lægger hver vores smartphone fra os, kysser godnat og sover. Meget romantisk.

Valde vågner 1-2 gange om natten og ammes.

Lassefar proklamerede, at jeg kunne få fri hver tirsdag eftermiddag/aften, hvis han fik mandag. Deal! Så får jeg mulighed for at tage til folkekøkken uden barn.

Er mit liv ikke bare interessant?!

Noter:

 1. Vi skiftes til at aflevere Valde
 2. Jeg spiste slet ikke noget chokolade den dag. Normalt spiser jeg mellem 2 stykker og en plade.
 3. Jeg går kun i skole 3 dage om ugen.

14 thoughts on “En (typisk) dag i mit liv”

 1. I just want to mention I am all new to blogging and site-building and honestly liked you’re blog site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You certainly come with exceptional stories. With thanks for sharing with us your web page.

 2. It’s unique to find an expert through whom you would have several trustworthiness. On this planet with the current economic week, none of us realistically cares about presenting others the result in such an subjecttopic. Precisely how fortuitous I’m sure having clearly spotted actually outstanding blog because. It’s individuals like you whom develop serious difference nowadays over the ideas which they explain.

 3. The clean Zune browser is remarkably superior, yet not as good as the iPod’s. It will work effectively, nonetheless isn’t really as instantaneous as Safari, and contains a clunkier interface. If your self often plan upon making use of the world-wide-web browser which is not an issue, but if you happen to be building toward examine the world-wide-web alot against your PMP then the iPod’s more substantial screen and much better browser may be major.

 4. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly return.

 5. F*ckin’ remarkable things here. I’m very happy to see your post. Thanks a lot and i’m having a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 6. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thanks, I’ll try and check back more often. How frequently you update your website?

 7. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 8. Hi, Neat post. There is an issue along with your web site in internet explorer, might test this¡K IE nonetheless is the market leader and a huge part of people will leave out your fantastic writing because of this problem.

 9. I’ve been surfing on-line greater than three hours lately, but I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made excellent content material as you did, the web can be a lot more helpful than ever before.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *