Ferieuge #3

I skrivende stund sidder jeg på en gynge i en have på Bornholm blandt ænder og en gammel mølle (Ja, de har lige en mølle i baghaven).Jeg har allerede lavet yoga og drukket to kopper kaffe. Valde sover endnu og har sovet hele natten i egen seng uden opbygninger, 10 timer, amen halleluja! Det er første gang nogensinde at han har sovet så længe. Jeg burde være frisk nu. Om jeg er det, vil tiden vise. Her kommer en lille ferie-update. Ugen strækker sig fra torsdag til torsdag, da jeg fik ferie en torsdag.

I løbet af min tredje uges sommerferie har jeg:

– været til 25-års surpriseparty på Amager Strand i tvivlsomt vejr 

– givet min opskrift på vegansk kage ud ved samme lejlighed. Det er noget af det bedste, når folk sætter pris på ens bagværk! (Sagde husmoderen)

– været i legestue i Hørsholm

– været til mødregruppe i Gentofte

– spist is ved Holte sø (rismælksvaffelis-mums!)

– været på Nivå Strand med Valde (han har været med mig overalt)

– besøgt OM i Virum

– været i Helsingør (meget hyggelig by) 

-spist nye kartofler fra Lassefars have

– fejret Besses fødselsdag (Valdes bedstemor på den ene side)

– renset vaskemaskinen og vasket en masse tøj som forberedelse til ferie

– formået at købe og prøve nyt tøj med en vågen Valde, ikke nemt!

– spist pommes på havnen i perfekt vejr med sovende barn ved siden af (i Helsingør)

– opnået Robert-tilstanden (næsten da)

One thought on “Ferieuge #3”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *