En rigtig jyde

Eftersom jeg netop har betalt det årlige gebyr for domænet her, er jeg nødt til at genoplive bloggen.  Man skal jo have noget for pengene!

Jeg ved ikke om det er en særlig jydeting,  men jeg hader virkelig at smide penge ud af vinduet. Eller efter en københavnsk cafébrunch,  som efterlader min mave rungende af sult. Sulten fylder en del, det må være et livstegn.

Glæd jer, det bliver vildt.

 

6 thoughts on “En rigtig jyde”

  1. Draft of the same year on the bottom rookie will be what?In general the draft should be able to blow the other party, who would have thought them took Owen on the 60th pick small Thomas in the same year, he turned out to be in the position of the challenger?
    kyrie 4

  2. For Jordan and gregg popovich comments James never hit back, but just yesterday in the knight’s basketball stadium set aside a James training video, far look like illusions emerged both Owen, a carefully look just know is James
    kyrie 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *