Klar, parat, slutspurt!

I dag skal jeg seriøst tage mig sammen! Sådan er der nok mange, der siger til sig selv når det bliver mandag. Er det ikke bare skønt, at vi allesammen er så menneskelige, at vi har noget til fælles?

Men i dag mener jeg det. 23 dage til barsel, og jeg ville ønske det var nu! Jeg er så mentalt fraværende på alle måder. Og har været det længe. Det er tre uger siden jeg har været til timer på studiet. Vi har valgfag, og meget få timer. Den gode tid med klassen er slut, nu er vi spredt for alle vinde, og meget overladt til os selv. Egentligt er det nok sådan mange studerende på uni har det med få undervisningstimer og meget selvstudie. Det er bare ikke lige det, jeg er vant til. Og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg kunne lide det.

De sidste to uger har jeg leget semi-hjemmegående, og fortængt, at jeg har et studie. Den ene uge med sygt barn, hvilket kun gjorde mig endnu mere træt. Jeg har tilladt mig selv at sove længe, og aflevere barn hver dag mellem kl. 9 og 10. Jeg er virkelig gået på barsel i mit hoved, men har lige en eksamensopgave, der skal klares først. Og jeg har svært ved at komme igang. Jeg har så meget lyst til at give op, og bare tage faget næste år i stedet for. Men til den tid er det ikke sikkert det bliver udbudt, og det bliver nu dejligt at få smidt lidt flere ECTS-point ind på kontoen. Man må gå ud fra, at jeg har mere overskud nu end om et år, hvor jeg står med to børn. Livet som studerende er fantastisk praktisk samtidigt med små børn, men eksamensperioderne er forfærdelige! Der forvandler jeg mig til et monster med dårlige nerver, og når jeg har gjort dagens arbejde (eller mangel på samme), har jeg kun lyst til én ting: falde om foran dårligt tv. Eller nej, sove. Og man skal ikke regne med at få lavet meget i weekenden.

Nå, i dag er en ny start! Jeg stod op kl. 6.09, en god start!

Første udfordring: lade være med at gå i seng igen. Men det gjorde jeg. Drak kaffe under dynen, mens jeg læste blogs, tjekkede insta osv. i 45 min. (dvs en time). Så er dagens overspringshandlinger ligesom overstået, og vi kan komme videre.

Anden udfordring: vække sovende barn. Jeg kan bare ikke få mig selv til at vække et sovende barn. Jo, jeg ved godt, at det er noget man skal, når man er rigtig voksen. Men han ser så cute ud. Især når han ligger i child’s pose. Kl. 7.47 måtte jeg alligevel hive ham op. Før dette nåede jeg i bad og vaskede hår, genfødt, næsten. Planen om at aflevere kl. 8 er allerede gået i vasken, jeg er ganske enkelt for doven. Jeg bliver nok aldrig en af de der forældre, der styrter ud af døren om morgenen, men hvorfor skulle jeg også, hvis det ikke er nødvendigt?

Fordi jeg skal lave noget fornuftigt!!!

Jeg vidste, at jeg skulle have været inde på skolen sidste mandag for at snakke om problemformulering, i stedet for at udskyde det til onsdag, for så ville jeg have været ordentligt igang. Men jeg måtte kapitulere, da jeg var så træt, at en fremmed dame stoppede og spurgte om jeg var ok, og gav mig et lift.

Det er fortid nu, og mit liv er jo enormt uinteressant. Nu vil jeg samle alt hvad jeg har tilbage af hjerneceller, og lade som om, jeg er bare en lille smule motiveret for det her.

Klokken er nu 12.57, så jeg har masser af tid til at lave problemformulering, læse teori, aftale interview og udforme interviewguide. Eller ikke.

(der er jo også noget der hedder obligatorisk middagslur)

12. april, kom nu!!!!!!

Må I have en skøn og herlig og (u)produktiv mandag derude!

Og ja, jeg har spist pommes i dag…. med sovs!

 

21 thoughts on “Klar, parat, slutspurt!”

 1. I and also my guys have been checking the great helpful tips located on the website and then at once I got a terrible feeling I had not expressed respect to the web site owner for those tips. All of the men had been consequently thrilled to see all of them and have now definitely been using them. Appreciate your simply being well accommodating and then for considering this form of fabulous areas most people are really desperate to know about. My personal sincere apologies for not saying thanks to earlier.

 2. My husband and i were quite relieved when Albert could carry out his basic research with the precious recommendations he got out of the web pages. It is now and again perplexing just to continually be giving freely guidelines some other people could have been making money from. And we also grasp we’ve got the website owner to appreciate for that. Most of the explanations you’ve made, the straightforward web site menu, the friendships you assist to foster – it’s everything fantastic, and it’s really letting our son in addition to us recognize that this subject matter is pleasurable, and that is exceedingly important. Many thanks for everything!

 3. I’m just writing to let you be aware of what a fine discovery our princess gained using your site. She even learned many things, most notably what it is like to have an amazing coaching spirit to have other individuals without problems learn a variety of tortuous issues. You undoubtedly exceeded our own desires. Thank you for providing those helpful, dependable, revealing as well as cool guidance on the topic to Kate.

 4. Hey! I simply wish to give an enormous thumbs up for the great information you might have right here on this post. I shall be coming back to your blog for extra soon.

 5. I wish to voice my love for your kind-heartedness for men and women that require help on the niche. Your real dedication to getting the message up and down had been surprisingly functional and has constantly empowered ladies like me to realize their targets. Your personal invaluable tutorial implies so much to me and a whole lot more to my office workers. Warm regards; from all of us.

 6. I’m just writing to let you know of the wonderful encounter my princess gained browsing yuor web blog. She realized several pieces, with the inclusion of how it is like to possess a wonderful giving heart to make the rest with ease master specific tricky subject areas. You undoubtedly did more than her expected results. Thank you for offering these precious, healthy, informative and fun thoughts on that topic to Gloria.

 7. I precisely had to thank you very much once again. I do not know what I could possibly have undertaken in the absence of these suggestions documented by you concerning such area of interest. It was actually a hard matter in my circumstances, nevertheless observing the very expert avenue you processed the issue forced me to cry with joy. I’m just happy for your assistance as well as trust you really know what a powerful job that you are undertaking instructing many people using a web site. I am sure you have never met all of us.

 8. Needed to post you a little bit of note so as to say thanks once again for your personal extraordinary things you’ve contributed here. It’s seriously generous with people like you to convey easily precisely what most of us would have offered for sale for an ebook to generate some profit for their own end, principally given that you might have done it if you considered necessary. The suggestions also served like the easy way to fully grasp the rest have a similar eagerness just like mine to see good deal more with regard to this problem. I am certain there are several more fun instances up front for those who check out your site.

 9. I wish to express my appreciation to this writer just for bailing me out of such a issue. Just after surfing throughout the the net and finding strategies that were not pleasant, I believed my life was done. Existing devoid of the answers to the problems you have solved by way of the article content is a critical case, as well as the ones which could have badly affected my career if I had not encountered your web page. Your own expertise and kindness in controlling all things was excellent. I’m not sure what I would’ve done if I had not come upon such a point like this. It’s possible to at this point look ahead to my future. Thanks for your time so much for your skilled and results-oriented guide. I won’t think twice to suggest your blog post to any person who will need guidelines on this situation.

 10. My wife and i were so satisfied that Louis managed to conclude his inquiry while using the ideas he received out of your web pages. It is now and again perplexing to just find yourself offering tactics which often some people could have been trying to sell. And we all discover we’ve got you to give thanks to for this. These explanations you have made, the simple site navigation, the friendships you make it possible to promote – it is most fantastic, and it is aiding our son and our family recognize that the subject matter is thrilling, and that is rather indispensable. Thanks for everything!

 11. I just wanted to type a simple remark to be able to express gratitude to you for the awesome tips and hints you are placing on this website. My prolonged internet research has at the end of the day been recognized with professional tips to exchange with my friends. I ‘d point out that most of us site visitors are truly endowed to be in a fantastic website with many marvellous people with beneficial concepts. I feel somewhat grateful to have seen your entire site and look forward to some more awesome times reading here. Thanks once again for a lot of things.

 12. A lot of thanks for all of the labor on this web page. Debby loves getting into research and it is easy to see why. Many of us notice all relating to the lively mode you create very useful ideas through this website and as well as improve response from some other people on the issue so our favorite daughter is truly being taught a whole lot. Enjoy the rest of the new year. You’re performing a fantastic job.

 13. I wish to show thanks to this writer for bailing me out of this particular condition. After exploring throughout the online world and seeing notions which were not beneficial, I believed my entire life was well over. Living minus the answers to the difficulties you have fixed all through your review is a critical case, and the kind that might have badly damaged my career if I had not come across your web page. Your own understanding and kindness in taking care of all the pieces was important. I am not sure what I would have done if I hadn’t come upon such a point like this. It’s possible to at this time relish my future. Thanks a lot so much for your specialized and amazing guide. I won’t think twice to propose your web blog to any person who needs care about this issue.

 14. I am glad for writing to let you understand what a notable experience my wife’s girl encountered browsing the blog. She noticed lots of details, not to mention how it is like to possess an incredible giving mindset to make other individuals just learn about several tricky subject areas. You undoubtedly exceeded visitors’ expected results. Thank you for producing those informative, dependable, informative and in addition fun guidance on that topic to Lizeth.

 15. I must show some appreciation to the writer just for bailing me out of this type of setting. Because of surfing around through the world-wide-web and finding thoughts which were not powerful, I was thinking my life was done. Living without the presence of answers to the issues you’ve fixed by means of your entire guideline is a crucial case, and the ones which could have adversely affected my career if I had not come across your web site. The skills and kindness in taking care of all areas was helpful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a solution like this. It’s possible to at this point look forward to my future. Thanks very much for the skilled and results-oriented help. I will not think twice to refer your site to any person who desires guidance about this subject matter.

 16. Thanks for each of your work on this site. My mom really likes going through internet research and it’s really easy to understand why. Almost all hear all about the dynamic ways you offer informative strategies through the web blog and even strongly encourage participation from others about this concern so our favorite child is certainly studying a lot of things. Take pleasure in the rest of the new year. Your performing a first class job.

 17. I definitely wanted to make a small remark to be able to express gratitude to you for some of the fabulous guides you are sharing at this website. My long internet lookup has at the end been honored with good facts and strategies to talk about with my best friends. I would believe that we website visitors are very much endowed to exist in a great place with so many special people with insightful advice. I feel rather blessed to have seen your entire web site and look forward to some more excellent times reading here. Thank you once more for a lot of things.

 18. I wish to show my gratitude for your kind-heartedness for visitors who require help with in this subject. Your special commitment to passing the message all around had been unbelievably effective and have continuously helped people just like me to achieve their dreams. This interesting guide denotes a great deal a person like me and somewhat more to my peers. Thank you; from all of us.

 19. I wanted to write a simple message in order to express gratitude to you for some of the splendid tips and hints you are giving on this website. My time-consuming internet lookup has at the end been compensated with brilliant facts and strategies to write about with my contacts. I would point out that most of us website visitors actually are really endowed to be in a really good place with many marvellous professionals with valuable suggestions. I feel truly lucky to have discovered your weblog and look forward to so many more cool moments reading here. Thank you once more for all the details.

 20. I have to express appreciation to this writer just for bailing me out of this particular challenge. Right after surfing around throughout the internet and coming across proposals which are not productive, I figured my life was well over. Living devoid of the answers to the difficulties you’ve fixed as a result of this report is a serious case, and those which might have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t encountered the website. Your actual talents and kindness in touching almost everything was valuable. I don’t know what I would have done if I hadn’t come upon such a solution like this. I can at this time look forward to my future. Thank you very much for this reliable and amazing guide. I will not be reluctant to recommend the blog to anybody who needs and wants care about this situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *