Dovenskab

Nu skal jeg lave noget seriøst. Synes også jeg skrev det for 3 uger siden? Men nu er det alvor. Tiden er ved at løbe fra mig. Opgaven skal afleveres på onsdag. Ak, det søde studieliv. Vi laver ingenting og har ingen penge, men tilgengæld er vi også altid stressede. Lige nu leger jeg dog at jeg er på barsel, og gider slet ikke stresse over det her. Problemet er bare, at jeg er blevet lidt for god til at slappe af, og har endnu ikke fået produceret noget i dag. Men lidt har jeg da lavet:

 • puttet med Valde
 • lavet rødbede-æble-ingefær-gulerods-juice. Valde gad ikke drikke ren æblejuice, og insisterede “rødbede i!!!” – mærkeligt barn. Eller bare en rigtigt veganer.
 • afleveret barn i legestuen til direktørtid
 • hentet min fine retro-pusletaske og sendt en pakke afsted med wetbags og rispapir
 • købt ind i Netto
 • var hjemme kl. 10.30 og tænkte “NU skal det være”. Men først skulle jeg liiige:
 • spise en sandwich med delle, mayo, agurk, salat, tomat, peberfrugt, chilisauce, spidskål
 • tjekke instagram og facebook. 100 gange
 • hænge vasketøj op
 • læse blogs
 • se Aftenshowet
 • spise en sandwich mere (og drikke COLA)
 • se “Rigtige Mænd”
 • lave iskaffe

Men jeg har også fået lavet en disposition over min opgave, og nu vil jeg lige få transskriberet mit interview færdigt, og så skal jeg altså i gang med at skrive. 10 sider til på onsdag, og Lassefar er væk i weekenden, så der ryger lige to dage. Hurra. Og nu skal I lige have en deskfie, for det er moderne:

Et flashback til min kollegietid – en rigtig studenterfrokost
Min flotte pusletaske

Er mit liv ikke bare spændende?!

One thought on “Dovenskab”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *