En fridag til mor

I dag har jeg fri. Helt og aldeles fri. Det vil sige at jeg ikke engang skal aflevere eller hente barn, hvilket de sidste par dage kun er blevet hårdere. Vi startede dagen med at ligge i ske i hundrede år (Valde og jeg, ikke manden), og så lavede vi en spændende juice af rødbede, æble, gulerod, ingefær og grønkål. Det må være meget sundt! I anledningen af Dagplejens Dag var farmor og jeg med henne i dagplejen, hvor de afholdte børne-OL udendørs. Desværre var vejret ikke med os, så det blev en kort og kold fornøjelse. Derefter ville Valde gerne hjem til farmor, hvor han nu befinder sig indtil i morgen. Jeg var lidt betænkelig ved at lade ham overnatte, for han har været helt ekstremt morsyg her på det sidste, og kravler op i min seng stort set hver nat, og skal også falde i søvn der, hvorefter jeg ofte lægger ham over i hans egen seng. Og de sidste to uger har han været meget ked af det hver gang han er blevet afleveret. Men i dag sagde han selv at han gerne ville, så det skal nok gå.

Farmor og Valde til Dagplejens Dag

 

Dermed fik jeg en total afslapningsdag, og nu er den næsten allerede gået. De sidste to uger er dagene virkelig gået hurtigt. Sådan en dag kan hurtigt forsvinde, når man afleverer barnet til direktørtid og først selv er hjemme mellem kl. 9 og 10. Så skal man lige rydde lidt op og have en lur og så hente igen. Jeg aner faktisk ikke hvad jeg har brugt tiden på, og ofte er klokken 14-15 før jeg når til middagsluren som i dag. Men det er dejligt, det er næsten helt absurd at der er så stille før stormen, det bliver noget af en kontrast til livet med to børn. Jeg elsker at være hjemmegående uden børn, men glæder mig også meget til at få en baby igen.

Hvordan er det mon gået med min barsel-uden-barn-to-do-liste?

Ret godt. Men jeg har faktisk set overraskende lidt tv. Måske fordi jeg hellere vil høre radio, læse blogs, spille The Sims, være på facebook og andre intelligente ting. I dag har jeg omfordelt vasketøjet (i Ikea-poser), støvsuget køkkenet, tørret borde af, tømt opperen, lavet sushi, konsumeret sushi, hørt to afsnit Kirsten Birgit, set to afsnit af min nye serie “Love”, spillet for meget Sims, spist pommes, og resten kan jeg ikke huske.. jeg forsøger at nyde min fritid. Jeg tager det hele meget roligt, bortset fra i fredags, hvor jeg var ved at gå i panik over snydeveer. Men så gik jeg en tur om natten ned til åen og kiggede på månen og forsøgte at komme i kontakt med naturen og overvinde min frygt for mørke, og dermed var jeg et skridt nærmere at se min frygt i øjnene. Bagefter gik jeg hjem og så serie, hvor de var på svampetrip. En meget mærkelig nat. Men efterfølgende har jeg heldigvis sovet ret godt de fleste nætter.

Vegansk sushi

Resten af dagen skal nydes sammen med Lassefar, det bliver sandsynligvis vores sidste aften alene i lang tid. Jeg havde ellers planer om nogle blogindlæg om noget så ophidsende om fødselsforberedelse og stofbleer, men det må vente til en anden dag. Glædelig gråvejrsdag!

 

21 thoughts on “En fridag til mor”

 1. I want to voice my respect for your kindness supporting those people who really need assistance with this particular topic. Your very own dedication to getting the message all around had become surprisingly significant and has helped guys and women like me to arrive at their goals. This warm and helpful recommendations denotes a whole lot to me and far more to my peers. Thanks a lot; from each one of us.

 2. Thank you for all your valuable hard work on this web page. My mum loves managing investigations and it’s easy to see why. I hear all about the compelling form you present insightful tips through your web blog and therefore increase contribution from other individuals about this area and our child is always starting to learn a great deal. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are performing a terrific job.

 3. I intended to write you a very little observation to give many thanks again on your superb information you’ve featured on this page. This is quite wonderfully generous with you to make extensively what exactly many of us would have offered for sale as an e-book to get some profit on their own, and in particular seeing that you could possibly have tried it in case you desired. These guidelines additionally worked to be a good way to understand that the rest have the identical zeal similar to mine to find out somewhat more pertaining to this matter. I know there are millions of more enjoyable situations in the future for many who read carefully your blog.

 4. The following time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you might fix in case you werent too busy looking for attention.

 5. I together with my buddies came taking note of the excellent advice found on the website and so suddenly I got a horrible feeling I had not thanked the website owner for those tips. Most of the guys appeared to be certainly passionate to learn all of them and have without a doubt been tapping into them. Appreciate your getting quite kind and then for getting these kinds of incredibly good subject matter most people are really eager to be informed on. My personal sincere regret for not saying thanks to earlier.

 6. I simply wanted to say thanks once more. I’m not certain the things that I would’ve created without the smart ideas shared by you relating to that question. It truly was a depressing crisis for me personally, nevertheless coming across a new skilled way you managed that took me to jump for happiness. Now i am happy for this work and even trust you really know what an amazing job you are carrying out training many others through your web site. I’m certain you’ve never met any of us.

 7. Thank you for each of your labor on this website. Ellie really likes working on internet research and it is simple to grasp why. We all know all of the dynamic manner you present good items through your blog and as well increase contribution from others about this area while our own child is really discovering a lot of things. Take pleasure in the rest of the year. You’re doing a very good job.

 8. I want to express my passion for your kindness supporting all those that absolutely need assistance with this subject. Your personal dedication to passing the solution up and down became incredibly helpful and have surely helped folks much like me to get to their aims. This warm and friendly help and advice denotes a lot to me and much more to my mates. Regards; from everyone of us.

 9. I wish to express thanks to this writer just for bailing me out of this particular issue. Just after scouting throughout the internet and finding basics that were not pleasant, I figured my life was done. Existing without the answers to the issues you have sorted out all through this post is a critical case, and ones which may have in a negative way affected my entire career if I had not discovered your web blog. Your actual understanding and kindness in dealing with the whole thing was useful. I’m not sure what I would’ve done if I had not come upon such a point like this. It’s possible to at this moment look ahead to my future. Thanks very much for this reliable and results-oriented guide. I will not think twice to refer your web blog to anybody who should get guidance on this area.

 10. I wish to show some thanks to you for bailing me out of this particular crisis. Just after searching through the the net and coming across advice which are not productive, I was thinking my entire life was well over. Existing without the approaches to the difficulties you’ve fixed all through this website is a critical case, and those which may have in a wrong way affected my career if I hadn’t come across your blog post. Your actual talents and kindness in taking care of everything was valuable. I don’t know what I would’ve done if I had not come upon such a subject like this. I can at this time look forward to my future. Thank you very much for your expert and sensible guide. I won’t think twice to endorse your web page to anybody who should get guidelines about this topic.

 11. I want to convey my respect for your kind-heartedness giving support to persons that need help on the question. Your real commitment to getting the solution around had become particularly important and has regularly helped guys like me to reach their aims. The helpful suggestions means this much to me and especially to my office workers. With thanks; from everyone of us.

 12. I just wanted to jot down a simple word so as to express gratitude to you for some of the unique steps you are giving out on this website. My time consuming internet lookup has now been compensated with good information to go over with my relatives. I would repeat that we visitors are unequivocally lucky to be in a superb community with so many marvellous people with insightful tactics. I feel rather fortunate to have discovered your web site and look forward to plenty of more pleasurable minutes reading here. Thank you again for a lot of things.

 13. I precisely wanted to thank you very much once again. I am not sure the things I might have sorted out without the points discussed by you on such area of interest. Previously it was a real fearsome matter in my view, however , looking at a new skilled manner you resolved it forced me to weep for delight. I’m just happier for the assistance and even hope that you comprehend what a powerful job that you are putting in training other individuals all through a site. Most probably you’ve never encountered all of us.

 14. Thanks a lot for providing individuals with such a remarkable opportunity to check tips from this blog. It is always so excellent and packed with a great time for me and my office peers to search your web site really thrice every week to study the new issues you will have. And definitely, I’m just always fascinated considering the mind-boggling guidelines you give. Certain 2 points in this posting are really the most beneficial I’ve had.

 15. I want to show my affection for your kindness in support of men and women who must have help with that niche. Your very own dedication to getting the message up and down has been astonishingly beneficial and has usually empowered those much like me to attain their goals. The invaluable key points entails a whole lot to me and further more to my peers. Regards; from each one of us.

 16. I precisely had to appreciate you yet again. I do not know what I would have done in the absence of these advice provided by you directly on this field. It was a difficult difficulty in my view, but spending time with your skilled technique you managed that made me to weep with fulfillment. I am just happier for this work and in addition pray you recognize what a powerful job you are always getting into educating some other people all through your blog post. I am sure you have never met any of us.

 17. I would like to show appreciation to you just for rescuing me from this type of difficulty. As a result of searching through the online world and meeting proposals which were not beneficial, I figured my entire life was gone. Existing minus the solutions to the problems you’ve sorted out as a result of your entire report is a critical case, as well as the ones which might have adversely damaged my entire career if I had not noticed your web blog. The skills and kindness in handling every aspect was tremendous. I’m not sure what I would have done if I had not come across such a solution like this. I am able to at this time relish my future. Thank you so much for this specialized and result oriented help. I will not hesitate to recommend your web sites to anybody who needs support about this issue.

 18. I am also writing to let you understand of the superb experience our daughter encountered reading your web page. She mastered some things, which included what it is like to possess a marvelous teaching style to have men and women really easily completely grasp some complex topics. You really did more than her expectations. Many thanks for churning out these important, dependable, informative and in addition fun thoughts on this topic to Sandra.

 19. My husband and i were very joyful that Raymond managed to finish off his inquiry using the precious recommendations he gained using your site. It’s not at all simplistic just to choose to be offering solutions that many other people might have been trying to sell. And we also do understand we now have the blog owner to be grateful to for that. The entire illustrations you’ve made, the simple site menu, the friendships you can make it possible to create – it’s most amazing, and it’s leading our son and the family understand this concept is cool, which is wonderfully indispensable. Thank you for the whole thing!

 20. Needed to send you that very little word to help thank you over again just for the lovely thoughts you have discussed in this case. This is quite wonderfully generous of you to present without restraint exactly what most of us could possibly have advertised for an electronic book to help with making some profit on their own, mostly seeing that you could have done it if you desired. Those pointers in addition acted as a great way to fully grasp that many people have similar dream just like my own to see many more with reference to this issue. I think there are thousands of more pleasurable periods in the future for those who browse through your website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *