Om

Hvad betyder Tabitaner?

En Tabitaner er en borger i landet Tabitanien. Man kan sige det er et væsen, der lever i sin egen verden.

Jeg er en tabitaner. Men jeg er også: en kristen, en (Mumi)mor, en 3K-studerende, en storesøster, et spirituelt menneske, veganer, på en vandring med Gud, en kollektivist, en forbeder, en orgelspillende Kirkesanger og salmepassioneret (tidligere) cellist, en fan af Nuets Kraft, en i-skabet-realityelsker og feminist i krise, en gift kvinde, som er ved at blive voksen, mens hendes indre Peter Pan ser undrende til, og spørger, hvad med friheden?

Hvad skal bloggen handle om?

Det er min hensigt, at blogge fra en kristen vinkel. Noget jeg virkelig synes mangler i det danske blogland. Jeg selv har læst (lidt for) mange mommy-blogs i løbet af min barsel, og blev træt af det til sidst. Selvom jeg (i øjeblikke) holder af hverdagen, savner jeg blogs med lidt mere indhold og mindre trivialitet. 

Forstå mig ret, på min side giver jeg de store (eksistentielle) tanker plads, men jeg hævder ikke at være specielt vis – derfor den lettere ironiske titel “lommefilosofi på højt plan”.
Hvorfor har jeg lavet denne blog?

At balancere de tre dimensioner: det private, det personlige og det professionelle, er en kunst. Intet mindre. Og noget, jeg i skrivende stund ikke mestrer. Jeg har blogget on/Off siden 2010 på forskellige blogspot-domæner, hvor jeg efter min mening, har været hudløst ærlig om mange private ting. For ærlig. For selvom ærlighed er en stærk værdi for mig, så skal jeg også lære at styre mig. Og det vil jeg gøre her. Faktisk vil jeg lære at styre mig så meget, at dette en dag kan fungere som en blog jeg kan bruge professionelt (den dag jeg får et job). Og så kan jeg godt lide at skrive.. 

Wish me luck!